Zeptali jsme se výživového specialisty, profesora Johna Scharffenberga, na 18 otázek ohledně rostlinné stravy.
1
/
2
Vitamin B12 • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
EPA a DHA v rostlinné stravě • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Železo ve stravě • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Vitamin D • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Vápník • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Bílkoviny • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Jód • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Vitamin A • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Kolagen • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Měly by být doporučené dávky stejné pro všechny? • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Je rostlinná strava bezpečná pro děti? • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Luštěniny a nadýmání • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Sója a tofu • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Statiny • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
7 rizikových faktorů • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
1
/
2
Upozornění: Tyto přednášky, které jsou k dispozici zdarma, vám můžeme nabízet pouze díky finanční podpoře diváků jako jsi ty. Prosíme, podpořte nás a pomozte tak této sloužící organizaci, aby i nadále mohly být k dispozici takovéto přednášky.
Další články ze série: prof. John Scharffenberg v Brně
- Dlouhověkost • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Vegetariánská strava • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Jak snížit riziko rakoviny? • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- 18 otázek o rostlinné stravě (VIDEA) • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Kardiovaskulární onemocnění • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
- Znamení doby v oblasti výživy • prof. John Scharffenberg, MD, MPH
Komentujte