Existuje mnoho rizikových faktorů, které ovlivňují naše zdraví. Pokud se podíváme na studie týkající se nejčastějších příčin zdravotních problémů, nemůžeme si nevšimnout, že několik prvních příček je vždy věnováno příčinám spojených s životním stylem.
V této přednášce se s profesorem Walterem Veithem podíváme na to, jaké jídlo je nejlepší pro náš zdravý mozek. Mozek spotřebovává glukózu. Jak ji můžeme zdravým způsobem udržet ve vyšších hodnotách? Jaké ovoce či zelenina je pro mozek nejlepší?
Upozornění: Tyto přednášky, které jsou k dispozici zdarma, vám můžeme nabízet pouze díky finanční podpoře diváků jako jsi ty. Prosíme, podpořte nás a pomozte tak této sloužící organizaci, aby i nadále mohly být k dispozici takovéto přednášky.
Další články ze série: Pokrm k zamyšlení
- 01 - Sójovat či nesójovat
- 02 - Pokrm k zamyšlení
- 03 - Cesta poslušnosti
Komentujte