Naše další oblíbená snídaně, kterou občas děláme. Jednodušší recept asi neexistuje.
Hrnek špaldové celozrnné mouky smícháme s hrnkem ovesného mléka, špetkou soli (kamenná či mořská), skořicí (nebo jiným kořením) a lžičkou kyp.prášku bez fosfátů (např. zn. Alnatura). Necháme chvilku odpočinout a opečeme na pánvi s kapkou oleje. Mažeme domácí marmeládou, povidlím nebo doporučuji arašídové máslo s plátky banánu a polít javorovým sirupem! Nebo ještě můžeme pomlít mák a rozmixovat s jedním banánem. Zkrátka, co máme po ruce.
Další články ze série: Snídaně
- Ovesná kaše
- Ovocná pizza
- Celozrnné lívanečky
- Arašídová granola z ovesných vloček
- Kváskový chléb - 100% celozrnný
Komentujte