Pohanka se zeleninovou směsí
Potřebujeme na 3-4 porce:
– 150g pohanky
– pórek
– 3ks mrkve
– žampiony
– lahůdkové (nebo jakékoli jiné) tofu
– lahůdkové droždí (tebi)
Postup:
Uvaříme si pohanku (Pohanku přeberte, propláchněte, zalijte vařící vodou, ochuťte např. vegou a vařte 3 minuty, pak odstavte z plotny, přikryjte pokličkou a nechte v teple 30-45 minut dojít), mezitím si nakrájíme a orestujeme zeleninu s tofu a nakonec smícháme. Můžeme podávat s jarní cibulkou a posypat lahůdkovým droždím.
Další články ze série: Obědy
- Řepné karbanátky
- Bramboráky se zeleninovou směsí
- "Boloňské špagety"
- Čínská zeleninová směs s tempehem
- Houbové smetanové rizoto
- Kari těstoviny s mrkví a čínským zelím
- Červená čočka s pečenými bramborami
- Letní zeleninový salát
- Čočková sekaná
- Kynuté knedlíky s ovocem
- Pohanka se zelím a tempehem
- Čína
- Vege svíčková
- Kapustové karbanátky
- Zeleninový salát s pohankou
- Smetanový listový špenát
- Pohanka se zeleninovou směsí
- Bramborové knedlíky s cuketovým zelím
- Burgery z červené čočky
- Brokolicová omáčka s kokosovým mlékem a celozrnné těstoviny
- Cizrna na paprice
- "Medové" červené zelí
- Čočka na kyselo
- Gulášek
Komentujte