Rychlé a výborné.
Dáme si vařit celozrnné těstoviny. Mrkev si uvaříme podle toho jak ji máme rádi měkkou. Orestujeme si cibulku, přidáme uvařenou mrkev a na jemno nakrájené čínské zelí. Chvíli společně restujeme a ochutíme solí a kari kořením. Přidáme na kostičky nakrájený tempeh a smícháme s uvařenými těstovinami. Můžeme také přidat fermentovanou sójovou omáčku.
Další články ze série: Obědy
- Řepné karbanátky
- Bramboráky se zeleninovou směsí
- "Boloňské špagety"
- Čínská zeleninová směs s tempehem
- Houbové smetanové rizoto
- Kari těstoviny s mrkví a čínským zelím
- Červená čočka s pečenými bramborami
- Letní zeleninový salát
- Čočková sekaná
- Kynuté knedlíky s ovocem
- Pohanka se zelím a tempehem
- Čína
- Vege svíčková
- Kapustové karbanátky
- Zeleninový salát s pohankou
- Smetanový listový špenát
- Pohanka se zeleninovou směsí
- Bramborové knedlíky s cuketovým zelím
- Burgery z červené čočky
- Brokolicová omáčka s kokosovým mlékem a celozrnné těstoviny
- Cizrna na paprice
- "Medové" červené zelí
- Čočka na kyselo
- Gulášek
Komentujte