Nejen jako vajíčka vypadají, ale i chutnají.. 🙂
Vajíčkovou chuť docílíme pomocí černé soli a barvu pomocí zdravé kurkumy.
Na jednu porci:
- jedno balení tofu natural (ideálně zn. lunter, aby se dobře drolilo)
- cibulka
- olej
- černá sůl
- pepř
- kurkuma
Na drobno nakrájenou cibulku si orestujeme na oleji a přidáme rozdrolené tofu. Přidáme černou sůl cca půl lžičky (opravdu hodně solí, takže radši dejte méně a potom přidejte), pepř a trošičku kurkumy. Je tam kvůli barvě a barví hodně, takže stačí opravdu malinko. Společně chvilku promícháváme a můžeme podávat.
Ideálně s celozrnným toastem a zeleninou.
Dá se podávat na večeři nebo v případě nouze i na oběd, když není čas. Tak dobrou chuť!
Komentujte