Chutný salát nejen do letních dní.
Uvaříme si celozrnné těstoviny. Mezitím si nakrájíme zeleninu dle chuti (rajčata, papriku, okurek). Uvařené těstoviny ochutíme kořením adžika, přidáme pokrájenou zeleninu, uzený tempeh a můžeme posypat lahůdkovým droždím.
Koření adžika je do zeleninového salátu opravdu ideální!
Další články ze série: Obědy
- Řepné karbanátky
- Bramboráky se zeleninovou směsí
- "Boloňské špagety"
- Čínská zeleninová směs s tempehem
- Houbové smetanové rizoto
- Kari těstoviny s mrkví a čínským zelím
- Červená čočka s pečenými bramborami
- Letní zeleninový salát
- Čočková sekaná
- Kynuté knedlíky s ovocem
- Pohanka se zelím a tempehem
- Čína
- Vege svíčková
- Kapustové karbanátky
- Zeleninový salát s pohankou
- Smetanový listový špenát
- Pohanka se zeleninovou směsí
- Bramborové knedlíky s cuketovým zelím
- Burgery z červené čočky
- Brokolicová omáčka s kokosovým mlékem a celozrnné těstoviny
- Cizrna na paprice
- "Medové" červené zelí
- Čočka na kyselo
- Gulášek
Komentujte